به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، فضل شاهعلی با اعلام این مطلب افزود: این سامانه علاوه بر تسهیل دسترسی به اطلاعات املاک، بستر مناسبی برای شفافیت بیشتر داراییهای متعلق به بازنشستگان در صندوق فراهم کرده و با شناسایی دقیق و یکپارچهسازی اطلاعات، امکان برنامهریزی و مدیریت بهتر اموال صندوق و دفاع حقوقی از این میزان املاک و مستغلات را ممکن ساخته است.
وی ادامه داد: مبنای این جمعآوری اطلاعات مکانمرجع، شامل کدهای مرجع (نقشههای پایه UTM) مربوط به املاک صندوق و سایر هلدینگها و شرکتهای وابسته به صندوق کارفرمایان مربوطه با استفاده از نرمافزارهای مرتبط نظیر GISREADY و QGIS و ArcGIS کرده و آماده ورود به سامانه اطلاعات مکانی (WEBGIS) هستند.
شاه علی یادآورشد: لایههای سامانه املاک به لایههای اصلی شامل زیر لایههای املاک دارای حدود و بدون حدود تقسیمبندی شدهاند. زیر لایههای دارای حدود شامل ۸۰۶ پلاک و زیر لایههای بدون حدود ۱۹۰۹ پلاک میباشند.
به گفته وی، گزارش دیوان محاسبات تاییدی بر عملکرد شفاف و اصولی صندوق بازنشستگی در یکسال گذشته است و نشاندهنده این است که این مجموعه با جدیت به دنبال بازگرداندن سرمایههای متعلق به بازنشستگان عزیز به صندوق و استفاده بهینه از داراییهایش است.
براساس اعلام مدیرعامل هلدینگ صباعمران وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری، این سامانه حاوی اطلاعات ارزشمندی در حیطههای ۱. گزارش ارزش املاک ۲. گزارش مشخصات ساختمانها ۳. گزارش مسیریلبی ۴. گزارش وضعیت مالکیت ۵. گزارش املاک ناقص ۶. گزارش GIS ۷. گزارش نقایص مستندات ۸. گزارش حاملهای انرژی ۹. گزارش شرکتهای فاقد ملک ۱۰. گزارش قراردادها ۱۱. گزارش املاک مازاد ۱۲. گزارش املاک اجارهای ۱۳. گزارش پروندههایی که در خصوص املاک مطرح شده است و… است.
لازم به ذکر است این سامانه در تاریخ ۹ مهرماه سال جاری در صندوق بازنشستگی کشوری رونمایی و طی یک جلسه با رییس کل دیوان محاسبات الزامات مورد نظر در راستای احقاق حقوق بازنشستگان مورد بررسی و اقدام قرار گرفته بود.